Të gjitha kategoritë
EN

Projekt

home>Projekt

E jashtme e ndërtesës së shtëpisë Material ndërtimi të shkëlqyeshëm Panel i përbërë nga alumini ACP

Koha: 2022-03-28 Goditjet: 48

Panelet e përbëra prej alumini PE/PVDF mund të përdoren për të brendshme dekorimi i murit, ndertese e ulet
veshja, dekorimi i fytyrës së dyqanit, dekorimet e brendshme të ndarjeve dhe më shumë. Kjo material për ndërtim
është gjithashtu ideale për përdorim në tabela, tabela, tavan, streha, ballkone, kuzhinë, banjë,
galeritë, tunelet, ambientet e brendshme të metrosë dhe përdorime të tjera industriale.

Paraprakisht: Paneli i përbërë nga alumini i përdorur për ndërtimin e mureve të jashtme të ndërtesave të zyrave

Tjetra: Qendra e Artit dhe Ekspozitave Materiale Ndërtimi në natyrë ACM ACP

Kategoritë e nxehta