Të gjitha kategoritë
EN

Projekt

home>Projekt

Materiali i çatisë Materiali ndërtimor Anti UV ACP

Koha: 2022-03-25 Goditjet: 12

Panelet e përbëra prej alumini PE/PVDF mund të përdoren për të brendshme dekorimi i murit, ndertese e ulet
veshja, dekorimi i fytyrës së dyqanit, dekorimet e brendshme të ndarjeve dhe më shumë. Kjo material për ndërtim
është gjithashtu ideale për përdorim në tabela, tabela, tavan, streha, ballkone, kuzhinë, banjë,
galeritë, tunelet, ambientet e brendshme të metrosë dhe përdorime të tjera industriale.

Paraprakisht: Qendra e Artit dhe Ekspozitave Materiale Ndërtimi në natyrë ACM ACP

Tjetra: Asnje

Kategoritë e nxehta